Babymassage met yoga

Babymassage is prettig voor baby’s, omdat het ontspant en het bovendien een positief effect heeft bij darmkrampjes, verkoudheid, lekker kunnen slapen en drukke kindjes.

Babymassage is een hele fijne manier om een sterke band op te bouwen met je baby.
Aanraken is ook een levensbehoefte; het geeft je kind een gevoel van vertrouwen en eigenwaarde. De positieve aanraking bevordert de gezondheid en ontwikkeling van je kind. Je kunt je baby op een apart moment masseren, maar ook bij bijvoorbeeld het verschonen van de luier of voor het slapen gaan.
Baby-yoga stimuleert alle zintuigen en helpt bij een gezonde ontwikkeling. Yoga met het kind is samenspel, bewegen en ontspannen.

Tijdens de cursus leer je (ouders, verzorgers, opa of oma) hoe je je kindje kunt masseren. Het zijn allemaal korte en eenvoudige oefeningen. Iedereen kan het! Daarnaast doen we spelenderwijs een aantal yoga-oefeningen met bewegingen, liedjes en versjes.

De cursus babymassage met yoga bestaat uit vier lessen van anderhalf uur en wordt gegeven van tien tot half twaalf. Tijdens de cursus leer je de massage-oefeningen en in elke les komt een thema aan bod; thema’s als voorlezen, hoe draag ik mijn kind en vertroeteltips.
Ik geef de cursus in kleine groepjes van ongeveer drie personen in mijn eigen praktijkruimte aan huis in Deventer. Baby’s vanaf zes weken zijn welkom. Maar ook als je nog zwanger bent, kun je al wel meedoen. Dan gebruik je mijn oefenpoppen.

Het is ook mogelijk om de cursus individueel thuis te volgen. Dat kan voor heel prikkelgevoelige baby’s prettiger zijn. Of gewoon omdat jij dat fijner vindt.

Houd de website in de gaten  voor nieuwe data of stuur een mail als je belangstelling hebt. Klik ook op mail als je van de speciale aanbieding gebruik wilt maken.

  

Deel dit artikel:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin